петък, 13 декември 2013 г.

Сурови вегански бонбони

















Продукти:
- чаша фурми
- чаша сушени смокини
- половин чаша орехи
- половин чаша овесени ядки
- кокосови стърготини за овалване
- канела

Предварително накисвам овесените ядки във вода за около 30 минути, за да омекнат. Отстранявам костилките на фурмите и смилам в блендера всички продукти, без кокосовите стърготини. Готово, правя топчета и овалвам в кокосови стърготини. 
Диетично, здравословно, вкусно!    


~ Лилит ~

2 коментара:

Карлсон С. Перков каза...

браво, това ми хареса...ще си го направя там горе на покрива

РабоХилница каза...

В най-добрия си вкус и вид бонбоните са без овесените ядки. Но в такъв случай стават по-малко количество, по-скъпи и по-сладки (не знам това плюс ли ще е за теб). Супер са, можеш да настържеш и малко портокалова коричка. Евентуално :)