сряда, 28 декември 2011 г.

Bиртуален език

Отношение, хумор, агресия - всичкото това може да се улови, ако внимавате и знаете за какви намеци да гледате. Нарича се виртуален език на тялото и съществува.

Езикът на тялото съществува винаги когато общуваме. Човек може да научи много по гласа на събеседника си по телефона, нали?

Този глас съществува и когато пишем.

* Краткото послание може да означава раздразнен или ядосан. Вероятно на вас, на някой друг или на нещо друго, но си го изкарва на вас, това е сигурно.

* Когато някой е многословен, означава, че е доволен или щастлив.

*  Искреният хумор и скромността са добър признак. Хората, които пишат използвайки искрен хумор и скромност обикновено са относително откровени и на тях можете да се доверите.

*  Последователно прецизната граматика може да означава, че човекът обича да контролира.

* Не приемайте емотиконите дословно. Хората често използват емотикони, за да изразят емоция, дори и когато не я изпитват. Понякога хората казват нещо спорно или заядливо и слагат усмихнато човече след това, за да смекчат нещата. Това може да се приеме като пасивна агресивност.

* Когато някой е прекалено изразителен, това означава, че е склонен към драми. Хората, които прекаляват с удивителните знаци, например търсят внимание.

* Постоянната употреба на стенографски похвати или съкращения могат да означават, че някой е хаотичен, или егоцентричен. Знаете как някой хора все бързат, закъсняват, изтормозени са, задъхват се. Ами, те пишат по същия начин. Често тези хора са егоцентрици и искат да информират останалите колко важни и заети са като съкращават общуването си.

* Прекалено официалната комуникация означава, че гледат на вас като на човек с авторитет, или ви продават нещо.
:-)                                               ~ Malvina~

Няма коментари: