петък, 6 януари 2012 г.

Ha пokaз

" Здравейте ....,

С Асцендент в Рак, околните Ви възприемат като чувствителна и дискретна личност. Нуждаете се от комфорт и уют, загрижена сте за семейството. Обстановката Ви влияе, настроенията Ви са променливи.
Всъщност Вие сте по-упорита и издръжлива, отколкото изглеждате. (Слънце в Телец). Като всички земни хора, сте здравомислеща и разсъдлива. Много добре знаете цената на парите и на удобствата, които те осигуряват и винаги се стараете да стъпвате «на здрава почва» във финансово отношение.

Луната в Овен показва силни емоции. Силните желания пораждат вътрешно безпокойство и избухливост. Вие сте своенравна, не понасяте натиск, стремите се към духовна свобода и независимост. В женска карта тези качества са особено подчертани. Такава жена не желае да се приспособява към обстановката, тя иска да властва, особено над членовете на семейството си."

~ Malvina ~

P.S. Наталната си карта (не знам за какво служи тази картинка) и сходни тежки обвинения по нея, можете да получите, като изпратите инфо (ден, месец, година, час и място на раждане) тук: lia.astro@abv.bg

Текст на примерно писмо:

"Здравейте Лиана,
Ще ми бъде интересно да науча какво казват звездите за мен.
Ето и моите рождени данни: ….. (ден), ….(месец), …(година), … (час) ….(град)
Благодаря."

3 коментара:

Malvina каза...

Горещо и предварително Благодаря на всички принудени да търпят компанията ми! (Тука Емко се покланя)

Лилит каза...

Ние си знаем какво ни е :* Емко ще се счупи от поклони ;)

Malvina каза...

Ами, да – бик ли си, теле ли си … такова объркване настава понякога ;-)