понеделник, 30 януари 2012 г.

На показ... Лилит

"...
С Асцендент в Близнаци образът, който показвате пред другите, е на общителен, съобразителен и деен човек. Умеете да се приспособявате към обстановката, обстоятелствата, необходимите хора. Харесвате разнообразието и го постигате по всевъзможни начини; чрез нови контакти и други източници на информация, като пътувания, четене, телевизия и т.н.

Вие сте упорита и издръжлива. (Слънце в Телец). Като всички земни хора, сте здравомислеща и разсъдлива. Много добре знаете цената на парите и на удобствата, които те осигуряват и винаги се стараете да стъпвате «на здрава почва» във финансово отношение.

Луната Ви е във Везни. Лунните Везни притежават вроден артистичен талант, особена мекота, привлекателност и са много общителни. Естетическото им чувство е много силно, забелязват детайлите в облеклото и поведението, особено са чувствителни към одобрението на другите хора. Напрегнатите и груби отношения, конфликтните ситуации им причиняват толкова силен дискомфорт, че в някои случаи се стига до физически разстройства. 
Поздрави ... "

~ Лилит ~

Няма коментари: