4 картофа
1 праз лук
150 гр. сини сливи
соев сос
канела
кимион
джинджифил
къри
сол
олио
Всичко се слага в една тава и се пече. Добре е първо тавата да е покрита с фолио, което към края на печенето се маха, за да добият бедърцата хубав запечен тен. Аз ги обичам по-препечени, което си личи от снимката. Подправките се слагат на вкус. Аз наблегнах на соевия сос, естествено (тук се сещам за една смешна история с торта, но малцина са избраните, които ще се посмеят с мен).
Получи се чудесно пиленце със сладко-пикантен вкус.
И въпреки, че е зима, рязко ми се допи бира. Една тъмна биричка би му паснала перфектно.
~ Лилит ~
Няма коментари:
Публикуване на коментар