Важното в тази композиция е да се завържат виличките към салфетките.
Добавили сме към хайвера орехи, престояли 24 часа в анасонова напитка - кореспондират чудесно. Сигурни сме че след време тези орехи ще бъдат познати в кулинарните източници като "Специалните орехи" .
Печена съомга с босилек
Около 500 гр. съомга котлети
2 скилидки чесън нарязан на ситно
5-6 с.л. зехтин
1ч.л.сух босилек
1ч.л.сол
1ч.л.черен пипер
сока на половин лимон
Смесваме зехтина, босилека, солта, черния пипер, сока от лимон.Намазваме котлетите с марината и оставяме в хладилника за около един час. След това печем на 190 градуса около 30 минути. // За основа - салата спанак с чери и яйце.
3 коментара:
А аз ще се прочуя като "Домакинята, която винаги има *Специални орехи* и хайвер в кухнята си" :))
Искам да отбележа, че твоите бяха с Перно, моите ги направих с узо и разлика няма. Предполагам същото ще е и с мастичка :))
А какво ли ще е ако ги накиснем в .... хубав, 20-годишен Портвайн? :))
Изумително, чудно, удивително, поразително, фантастично, смайващо, невъобразимо, необикновенно, но не и изненадващо, защото човек може да очаква всичко от теб...
Публикуване на коментар