Свински каренца - пикантни и сочни, оваляни в подправка за скара, изпечени на оребрен тиган, след което задушени за около 10 минути под капак със соев сос и бира/ вино
Картофите отстрани задължително да се четат като „картофени целувки” - хапки с апетитен загар, две тави от които са приготвени приблизително така: картофено пюре (5 бр. средно големи картофи и ½ пакетче краве масло, сол, черен пипер) разбъркваме с 1 яйце, смело експериментираме като добавяме и разни "неща" (маслини, кашкавал, сирене – бяло или пармезан, червена чушка, бекон, друго, ръсим със сусам или галета) сместа шприцоваме върху хартия и печем около 20 мин. в предварително загрят уред за печене.
Приготвяме в третата неделя на ноември – прекрасно време за Коледен намек.
Приготвяме в третата неделя на ноември – прекрасно време за Коледен намек.
~ Malvina ~
2 коментара:
Е,хубава работа - сега цяла година ли да чакам, за да ги приготвя и аз?
Това с картофените целувки звучи интересно. Дали няма друга снимка, от която да се вижда релефа на въпросните целувки?
Хм!
Публикуване на коментар