Продукти:
1 пакет рулца от раци
1 кисела краставичка
50 г кашкавал
2-3 скилидки чесън
1 ч.л. соев сос
1 с.л. горчица
черен пипер на вкус
олио за пържене
За панировката:
1 яйце, брашно, галета
Кашкавалът и киселата краставичка се нарязват на тънки ленти с дължината на рулцата. Чесънът се смачква и се прави паста с горчицата, черен пипер и соевия сос. Рулцата се разрязват на две, пълнят се с кашкавал и краставичка, овалват се в пастата. След това се овалват в разбитото яйце, брашното и галетата и се пържат за минута в сгорещеното олио. Отцеждат се върху кухненска хартия и се сервират топли.
ĄłęΧąŋđŗįą
Няма коментари:
Публикуване на коментар