сряда, 16 ноември 2011 г.

Страхотно е ...

Старт на рубрика! "Страхотно е..."

Толкова често се случва да изпитаме това така типично чувство на удовлетворение. То ни кара да се чувстваме живи. Не е нужно да преживеем нещо изключително,  обикновено е точно обратното - истинската наслада идва с малките неща! А споделянето на емоции в такива моменти е препоръчително, защото позитивизмът е заразителен! И в духа на нашия устав - той е задължителен!
Ето започвам с моя пример.

Страхотно е.... да се изкъпеш (препоръчвам на всеки да опита от това понякога) и да не миришеш на манджа (това също е гореща препоръка към повечето клиентКи на Кауфланд-а) :) !
След цял ден разправии с лелки, комунистически структури, битуващи още в друго време, нахакани мъжкари с БМВ-та, претендиращи за тротоарна собственост тип паркомясто "Щото е пред МОЯ блок", сътворяване на тристепенно седемдневно меню за тричленно семейство и за финал поправяне на щетите от едно леко битово наводненийце в хола.... ето след този душ в 1ч посред нощ се почувствах напълно удовлетворена. А ако не беше се случило всичко това? Скука! :)




1 коментар:

Malvina каза...

В "БНТ Такси" питат шофьор на тaкси - Кой софийски квартал е най-добър според теб? -"Изток" от там миришат на скъп парфюм.

Някой знае ли как е в Лидъл-а или да питам мама :-)