петък, 4 ноември 2011 г.

Кои сме Ние?

Ние сме три приятни млади дами /видно от нашите аватари/, от добри семейства, притежаващи редица таланти и добро възпитание. Имаме известен брой осъществени проекти, за които вероятно ще разкажем нататък, ако имаме време. Имаме също неизчерпаемо вдъхновение, енергия и желание за нови, които също възнамеряваме да споделяме тук, без да поемаме твърд ангажимент. За какво иде реч - обикновено за партита, забавления, кулинарни вдъхновения, много смях, игри и творчество. Също се случва да посетим и някоя обществена проява, дегустация... че и до културни мероприятия е възможно да се стигне. Мемоари се очаква да бъдат издадени. Отново без ангажимент. Повече информация за нашата идея и за самите нас би могла да бъде почерпена от нашия Устав, който сам по себе си е красноречив!

2 коментара:

РабоХилница каза...

Дааа, така е - гореописаното е съвсем вярно. Дата: 04.11.2011г., открихме "Откриването". Това начинание ще отбележим с редица посещения на поредица от заведения. Тази вечер имаше музика, нямаше котки, стана ясно че, въздушните целувки са се върнали на мода, а акцентите винаги ще са важни във всичко. С две думи: Бар Ментол.

AleXandria каза...

Ха! Нямало било котки!! Хайде да не вадя снимките! Каква е тази възрастова дискриминация? Мъдрите хора са казали - И старата котка, пак е котка!
Пффф, добре, че си падам по кучета :)