
Рецепти за тях - колкото си искате, все лесни. Аз избрах още по-лесна - купих готова смес за брауни от Лидла - а :)) (С "Лидл-а" поздравявам всички, които знаят за какво става дума). Следвах инструкциите - прибавих яйце, вода и масло, и добавка от мен - стафиди. Следващия път ще добавя и натрошени ядки - бадеми биха се вързали чудесно. За 5 минути приготвих сместа, за 25 я изпекох. Стана чуднотийка. Вдъхнових се от една дегустация, където брауни с патешки дроб бе кулинарното предложение към едно чеврено вино. Патешкия дроб почти не се усещаше и съвсем не се открояваше. Комбинацията беше убийствена. От този момент за мен това е мезето за ароматните червени вина. И не само. Ето моето приложение:
ĄłęΧąŋđŗįą
2 коментара:
Къде е гърлото на бутилката - объркана съм - моля те върни гърлото на бутилката :-) Готини снимки !
Не ме карай да ти отговарям, къде е гърлото на бутилката, че се старая да изглежда като че от чаша пием бирата :))
За снимките - разликата е едва доловима, нали :))
Публикуване на коментар